Børn & Unge

Børn & Unge i Haderslev

katolskhaderslev-cirkel-img-forskudt-6100

Fra venstre:
Quoc Phu Le, Dan Tam Dinh, Martin Tuan Nguyen,
Michael Thong Dinh, Minh Tuan Mai & Dat Tuan Mai

Haderslev Lokalforening SMK

Meget er sket siden Gregers trådte til som sognepræst i Haderslev, hvor han har formået at vende alt på hovedet på en positiv måde. Hans energiske personlighed får selv børn og unge øjnene op for den Katolske tro.

Siden Gregers er kommet til er der for første gang i mange år været firmandundervisning hvori der har været 6 faste kateketer som har været med hver anden lørdag op til firmelsen til at undervise de kommende firmander.

Det har medført at børn og unge i Haderslev menighed har fået større interesse indenfor troen. Der er derfor blevet startet en lokalforening igennem DUK (Danmarks Unge Katolikker).
Lokalforeningens primære mål er at lave aktiviteter for børn og unge i Haderslev menighed.

Lokalforeningen laver arrangementer såsom påskehunt, hvor børnene løber rundt i kirkens areal efter gemte påskeæg. Derudover har der været fastelavn, hvor børnene fik lov til at klæde sig ud og slå katten af tønden samt en julefrokost for hele menigheden, en tur på stranden med firmanderne og deltagelse i regional fodboldturnering.

Hvis du har lyst til at høre mere om de kommende arrangementer som kirkens lokalforening holder, så kontakt Quoc Phu Le.

Følg med i dagligdagen ved Sankt Marie

Mød vores menighed

a

Der er noget genialt over den katolske tro,
som vi vil finde ud af, hvis vi bare tager os den tid,
det tager at undersøge det ydmygt