Ømvalfart 2017 - Sankt Marie Kirke Haderslev
413
post-template-default,single,single-post,postid-413,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-28.6.1639556979,qode-theme-ver-29.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Ømvalfart 2017

Ømvalfart 2017

Søndag den 11. juni drog vi som menighed på en fælles valfart til Øm ved Skanderborg. Her afholdt bispedømmet den traditionelle valfart for alle katolikker vest for Storebælt. Det var bekræftende at opleve, at vi er mange katolikker. Selv i Danmark! Vi fejrede messe sammen med biskoppen. Der var andagt. Der var mulighed for at gå til skrifte, bede rosenkrans og købe hellige ting.

Der var aktiviteter for børnene. Ja, de unge fra Haderslev stod – i al beskedenhed – for nogle af valfartens allerbedste og sjoveste lege og spil for børn og unge. Og under indtagelsen af de medbragte madpakker under de grønne ege var der rig mulighed for at møde en masse katolske venner og bekendte. Det var en fantastisk dag. Og så hjalp det jo også, at vejret var nogenlunde godt. Tag endelig med næste år.

– Skrevet af: Gregers Mærsk-Kristensen