Palmesøndag

Søndag den 24.marts fejrer vi Palmesøndag. Vi mødes i skolegården, hvor der vil være velsignelse af de omdelte "palmegrene", og efter indledningen dér, med læsning, går vi i procession over i kirken, hvor vi fejrer messe.

Skærtorsdag

Torsdag den 28. marts er der messe med fodtvætning. Vi skal bruge 12 mænd/kvinder til dette, så vil du være én af de tolv, så meld dig gerne i sakristiet i god tid inden dagen.

Langfredag

Langfredags messe med passionsliturgi kl. 14.00 Langfredag er faste- og abstinensdag!

Velsignelse af påskemaden

Påskelørdag er det muligt at få påskemaden velsignet - det foregår kl. 11.30 Har du ikke deltaget før, så kom og vær med til denne fantastiske oplevelse - og nyd samtidig en vidunderlig duft af den lækre mad. Det er et meget smukt syn, når al maden er stillet frem foran alteret, i smukt dekorerede […]

Påske midnatsmesse – med firmelse

Påskenat er der midnatsmesse kl. 21.00 med firmelse Vi mødes udenfor, ved bålet, hvor den nye ild velsignes. Sammen går vi derefter ind i den mørke kirke, der langsomt lyses op, mens vi går ind. Kærterne tændes ved den nye ild, og det er meget stemningsfyldt. Vi vil lytte til de mange læsninger og til […]

Påske søndagsmesse

Søndag den 31. marts fejrer vi påskemesse og ønsker hinanden en glædelig påske. Der vil også være påske æggejagt for børnene efter messen. Husk SOMMERTIDEN starter i dag!

2. påskedag

2. påskedag er der messe kl. 14.00

Onsdagsmesse

Ugentlige onsdagsmesse kl. 17:00 med tilbedelse kl. 16:30

Søndagsmesse

Ugentlig messe hver søndag kl. 14.

© Copyright 2024 - Sankt Marie Kirke - Udviklet af Quoc Phu Le